Snickare Uppsala

Trädgårds- och byggarbeten •

Köksrenovering

En köksrenovering förnyar utseendet i ett av bostadens allra viktigaste rum och kan även höja fastighetens värde. Vi på Snickare Uppsala har gedigen erfarenhet och en bred kompetens inom allt från finsnickeri till grovhantverk, vilket kommer till nytta när du behöver renovera ditt kök. Vi värdesätter våra kunder och kommer att lyssna på dina önskemål för att därefter genomföra ett tryggt och professionellt arbete. Kontakta oss med dina idéer inför projektet och låt våra hantverkare genomföra den renovering du önskar.

Förnya ditt kök genom att byta köksluckor

Att byta ut köksluckor är det enklaste och mest ekonomiska sättet att renovera kök som blivit slitet med tiden. Köksluckorna är fasaden i inredningen och att fräscha till eller byta ut nötta köksluckor ger hela köket ett nytt intryck. Behöver ditt kök en mer omfattande renovering har våra hantverkare kompetens inom allt från golvläggning och elinstallationer till att installera diskmaskin. Vi påbörjar alla projekt med att göra en tidsplan i samråd med er och diskuterar om ni själva vill köpa in det nödvändiga materialet för er renovering i Uppsala eller om ni vill överlåta den delen åt oss.

Kreativ och hållbar köksrenovering i Uppsala

Som hantverkare är vi duktiga på att hitta praktiska lösningar, som ofta är behövligt när det är dags för en renovering i Uppsala.

 • Vi erbjuder er ett effektivt och fackmannamässigt utfört arbete
 • Vi har tillgång till både elektriker och rörmokare
 • Med vår yrkeserfarenhet kan vi komma med råd om planlösning och planering ni så önskar

Vi är en billig byggfirma

Det behöver inte vara särskilt dyrt att anlita en professionell snickare. Vi håller alltid våra priser på en bra nivå och utöver att vi kan ta hand om köksrenovering i Uppsala har vi den kompetens som krävs för att utföra badrumsrenovering. Innan vi påbörjar ett arbete kan vi självklart ge en offert där ett pris för våra tjänster framgår. För att kunna ge ett rättvist kostnadsförslag är det bra om ni beskriver vad ni vill ha hjälp med så ingående som möjligt. Det kostar ingenting att begära en offert och den är helt förbehållslös.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter hantverkare i Uppsala som kan ta sig an allt som har med snickerier, byggarbeten och trädgård att göra.

  Adress
  Danmark 157
  75598 Uppsala

  Telefon
  0701-716110

  E-post
  offert@snickareiuppsala.nu

  Orgnr
  556880-8827

OM OSS

När du söker efter hantverkare i Uppsala som kan ta sig an allt som har med snickerier, byggarbeten och trädgård att göra.

Snickareiuppsala.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Danmarks Villa & Trädgårdsservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Danmark 157
75598 Uppsala

0701-716110

offert@snickareiuppsala.nu

Orgnr:
556880-8827