nyrenoverat-badrum-i-uppsala

Badrumsrenovering

Om badrummet känns lite omodernt eller behöver rustas upp för att kännas som nytt igen ska du kontakta våra snickare i Uppsala för att få hjälp.

Vi har lång erfarenhet av att utföra badrumsrenoveringar och kan hjälpa dig renovera både stora och mindre badrum. Vi erbjuder en totalrenovering av badrummet eller hjälp med att installera tvättmaskiner och byta toalettstolar.

En stor fördel med att överlåta arbetet till våra hantverkare är att vi kan utföra arbetet som en totalentreprenad. Det menas med att våra snickare i Uppsala kommer ta ansvar och utför alla delar av renoveringen och koordinera de olika hantverksgrupperna så att allting utförs i rätt ordning.

Vi samarbetar med allt från plattsättare till elektriker

Det är ett stort arbete när man utför en badrumsrenovering och det är många olika moment som måste bli korrekt utförda för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Om du vill anlita våra snickare i Uppsala för att renovera badrummet kan vi gärna lämna referenser på de arbeten vi gjort tidigare. Våra hantverkare ger gärna råd kring vilka material som passar dig och dina önskemål bäst samt hjälper dig om du vill flytta golvbrunnen eller dra in vatten för en tvättmaskin.

Då vi kan utföra denna badrumsrenovering som en totalentreprenad får du tillgång till alla hantverkare och snickare som behövs för arbetet. Allt från elektriker, VVS-montörer och snickare i Uppsala. Vi inleder varje renovering av badrummet med att noggrant inspektera utrymmet och diskutera vilka ändringar du vill göra. Du kan vara trygg med att vi alltid kommer föra en kontinuerlig dialog under arbetets gång.

snickare-i-uppsala-badrumsrenovering-nytt-badrum

Kontakta våra snickare för kvalitativ hjälp med din badrumsrenovering i Uppsala

När man ska utföra en badrumsrenovering är det alltid rekommenderat att anlita professionella och erfarna hantverkare för arbetet. Badrummet är ett så kallad våtutrymme som ställer höga krav på att dra alla vattenrör korrekt, installera ny badrumsinredning rätt och utföra övrigt snickeri med material som tål den höga mängd fukt som samlas i rummet. Om du kontaktar våra snickare i Uppsala för att renovera ditt badrum kan du vara trygg med att arbetet kommer hålla högsta kvalité.

Utöver det finns det många fördelar med att anlita våra snickare för en badrumsrenovering, bland annat:

  • Våra hantverkare har lång erfarenhet inom snickeri och har specialistkunskaper inom olika expertisområden.
  • Vårt företag är certifierade för att utföra arbeten i våtrum.
  • När du anlitar vår byggfirma får du hjälp på ett lösningsorienterat sätt utifrån dina önskemål

Vi utför din badrumsrenovering till ett bra

För oss är det viktigt leverera ett resultat och ett arbete som du blir nöjd över. För att uppnå detta utför vi din badrumsrenovering i Uppsala på ett noggrant sätt så att slutresultatet håller hög kvalité. Eftersom badrummet är ett våtrum är det extra viktigt att alla tätskikt är lagda korrekt för att fukt och väta inte skall tränga in i väggar och golv. Som snickare i Uppsala är detta vår främsta prioritet och lägger därför extra mycket tid på detta vid en badrumsrenovering.

Det går bra att ta kontakt med oss för en offert där vi presenterar vårt pris för att renovera badrum.