Snickare Uppsala

Trädgårds- och byggarbeten •

Badrumsrenovering

Om du vill göra en badrumsrenovering kan våra hantverkare på Snickare Uppsala hjälpa dig. Genom åren har vi fått förmånen att renovera både stora och mindre badrum, samt hjälpt kunder med att installera tvättmaskiner och byta toalettstolar. En stor fördel med att överlåta arbetet till oss är att vi kan utföra en så kallad entreprenad, det vill säga ta hand om alla delar av arbetet och koordinera de olika hantverksgrupperna med varandra så att allting blir utfört i rätt ordning.

Vi har allt från plattsättare till elektriker

Vi lämnar gärna referenser om ni vill veta vilket omdöme för badrumsrenovering vi har fått tidigare. Våra hantverkare ger er gärna råd kring vilka materialval ni skall göra och om ni vill flytta golvbrunn eller dra in vatten för en tvättmaskin löser vi även det. Att renovera badrum i Uppsala med oss innebär att ni har tillgång till alla hantverkare som behövs, från elektriker till VVS montörer. Vi påbörjar alla projekt med att inspektera utrymmet och att diskutera vilka ändringar ni vill göra och har sedan en kontinuerlig dialog med er under arbetets gång.

Vänd er till oss för en kvalitativ badrumsrenovering i Uppsala

Om ni väljer att anlita oss för att renovera badrum i Uppsala får ni många fördelar. Några av dessa är:

 • Hantverkare med lång erfarenhet inom yrket som har sina egna expertisområden
 • Ett företag som har certifikat för arbeten i våtrum
 • Ni får hjälp av en byggfirma som arbetar lösningsorienterat enligt era önskemål

Vi utför badrumsrenovering billigt

För oss är det viktigt att vårt arbete blir uppskattat av er som anlitar oss. Därför är vi noga med att den badrumsrenovering i Uppsala vi är ansvariga för är helt korrekt utförd. Eftersom badrummet är ett våtrum är det extra viktigt att alla tätskikt är lagda korrekt för att fukt och väta inte skall tränga in i väggar och golv, och det är en del av arbetet vi lägger ner extra mycket tid på. Det går bra att ta kontakt med oss för att få en offert med ett pris för att renovera badrum innan ni ger oss uppdraget.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter hantverkare i Uppsala som kan ta sig an allt som har med snickerier, byggarbeten och trädgård att göra.

  Adress
  Danmark 157
  75598 Uppsala

  Telefon
  0701-716110

  E-post
  offert@snickareiuppsala.nu

  Orgnr
  556880-8827

OM OSS

När du söker efter hantverkare i Uppsala som kan ta sig an allt som har med snickerier, byggarbeten och trädgård att göra.

Snickareiuppsala.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Danmarks Villa & Trädgårdsservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Danmark 157
75598 Uppsala

0701-716110

offert@snickareiuppsala.nu

Orgnr:
556880-8827