Snickare Uppsala

Trädgårds- och byggarbeten •

Om ROT-avdraget

ROT-avdrag vid ombyggnation

När du anlitar Snickare Uppsala för ett om- eller utbyggnadsarbete i ditt hem har du rätt till ROT-avdrag. Det är ett skatteavdrag som har funnits länge, men det var först under 2000-talet som det fick sitt stora genombrott. Sedan år 2016 ligger skatteavdraget på 30 % för privatpersoner och som mest 50 000 kronor per år. Det är din inkomst tillsammans med andra avdrag som bestämmer den maximala summan du får dra av. Du kan själv räkna ut ditt maximala avdragsbelopp på Skatteverkets hemsida.

Villkor för skattereduktion

Ett ROT-avdrag kommer med ett par regler och villkor. Du måste vara minst 18 år gammal, bosatt i Sverige eller betala svensk skatt för minst 90 % av dina inkomster. När du anlitar en snickare för ut- eller ombyggnation är det också ett krav att du äger bostaden där arbetet utförs. Du har även rätt till avdrag för ombyggnationer av fritidshus, men däremot inte för bygge av till exempel friggebod eller annat hus på tomten.

Ta hjälp av oss för att få skatteavdrag

Rot-avdrag kan vara lite klurigt. Om du känner dig osäker på vad som gäller när du anlitar ett snickeri i Uppsala kan vi hjälpa dig med dina frågor. Vi har lång erfarenhet inom snickarbranschen och ser till att allt går rätt till med ROT-avdraget inför arbetet i eller på ditt hus.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter hantverkare i Uppsala som kan ta sig an allt som har med snickerier, byggarbeten och trädgård att göra.

  Adress
  Danmark 157
  75598 Uppsala

  Telefon
  0701-716110

  E-post
  offert@snickareiuppsala.nu

  Orgnr
  556880-8827

OM OSS

När du söker efter hantverkare i Uppsala som kan ta sig an allt som har med snickerier, byggarbeten och trädgård att göra.

Snickareiuppsala.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Danmarks Villa & Trädgårdsservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Danmark 157
75598 Uppsala

0701-716110

offert@snickareiuppsala.nu

Orgnr:
556880-8827