Snickare Uppsala

Trädgårds- och byggarbeten •

Om oss

Professionella och kreativa hantverkare

Danmarks Villa & Trädgårdsservice AB erbjuder tjänster för dig som behöver hjälp av kunniga hantverkare och byggare. Vi gör både små och stora arbeten när det kommer till renovering, snickeri och trädgård. För oss handlar det om att kunna genomföra varje arbete med absolut högsta kvalitet eftersom vi värderar att få nöjda kunder. Kontakta oss om du vill diskutera en idé eller få förslag på hur du kan få en mer trivsam trädgård. Tillsammans kan vi hitta bra lösningar!

Vi hjälper dig att förverkliga drömmar

Danmarks Villa & Trädgårdsservice AB hjälper gärna till att antingen renovera något befintligt eller att skapa något helt nytt på eller kring din fastighet. Vi känner oss hedrade över att bli valda för uppdrag då vi brinner för vårt arbete och våra hantverkare har lång erfarenhet och en mycket bred kompetens inom området. Du behöver inte ha en färdig uttänkt plan när du tar kontakt med oss, vi hjälper dig verkställa dina idéer.

Kvalitet är viktigt för oss

För oss är varje uppdrag helt unikt. Vi går in i ett arbete med fokus på att erbjuda en god service och en bra kvalitet. Materialet vi väljer till våra olika uppdrag är hållbart både för dig och för miljön.

Vi fortsätter alltid att fördjupa oss inom vårt område för att kunna leverera det bästa till dig som kund.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter hantverkare i Uppsala som kan ta sig an allt som har med snickerier, byggarbeten och trädgård att göra.

  Adress
  Danmark 157
  75598 Uppsala

  Telefon
  0701-716110

  E-post
  offert@snickareiuppsala.nu

  Orgnr
  556880-8827

OM OSS

När du söker efter hantverkare i Uppsala som kan ta sig an allt som har med snickerier, byggarbeten och trädgård att göra.

Snickareiuppsala.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Danmarks Villa & Trädgårdsservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Danmark 157
75598 Uppsala

0701-716110

offert@snickareiuppsala.nu

Orgnr:
556880-8827