Om oss

Professionella och kreativa hantverkare

Danmarks Villa & Trädgårdsservice AB är ett byggföretag som erbjuder kvalitativa tjänster inom bygg, snickeri och renovering. I vårt team arbetar kunniga hantverkare och snickare i Uppsala. Vi utför både små och stora arbeten när det kommer till renovering, snickeri och trädgård.

Vi strävar alltid efter högsta kvalitet i vårt arbete så att du blir 100% nöjd med slutresultatet. Du är välkommen att kontakta våra snickare i Uppsala om du vill diskutera en idé eller få förslag på hur vi kan hjälpa dig. Tillsammans kan vi hitta bra lösningar!

Vi hjälper dig att förverkliga drömmar

Danmarks Villa & Trädgårdsservice AB hjälper dig gärna oavsett hur stort byggprojektet är. Vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering, köksrenovering eller att skapa något helt nytt på eller kring din fastighet.

Våra snickare i Uppsala har lång erfarenhet och en mycket bred kompetens inom området. Du behöver inte ha en färdig plan när du kontaktar oss. Då vi har erfarenhet av projektledning inom snickeri kan vi hjälpa dig från början till slut för att göra verklighet av dina idéer.

Kvalitet är viktigt för oss

För oss är varje uppdrag och varje kund helt unik. När våra snickare i Uppsala påbörjar ett arbete gör vi det med fokus på att erbjuda god service och bra kvalitet. Materialet vi väljer är alltid av högsta kvalité och är hållbart både för dig och för miljön. Vi fortsätter alltid att fördjupa oss inom vårt område för att kunna leverera det bästa till dig som kund.

Välkommen till professionella snickare i Uppsala från Danmarks Villa & Trädgårdsservice AB.

snickare-uppsala-om-oss